Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Monday, 18 January 2016

happy birthday to my self :)

Bertambah lagi satu angka untuk tahun nie.. makin tua dah aku muehehehe
mase bangun untuk solat subuh suami nyanyi lagu happy birthday,
aku pulak terkebil-kebil bijik mata,menghayati apa yang suami aku
nyanyikan hahaa sebab bangun tidur pun dah mamai-mamai tiba-tiba
dengar pulak suami nyanyikan....terkezut mak hehee...


Semoga aku lebih matang dalam melayari kehidupan rumahtangga,biar
miskin harta jangan miskin ilmu agama dan budi bahasa.


Ni kek dekat opis full picture tak ada tak sempat nak ambil masing-masing
sibuk suruh tiup lilin .... Tq yang wish birthday aku :) :) :)


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

3 comments:

JAMIL HASHIM said...

SINGGAH PETANG ~ http://jmbelog.blogspot.my/

Nuruleaida Daud said...

happy birthday...sama laaa..birtday saya hari ni gak...18/1 hehehe..

Nur Najah said...

happy birthday akak. may Allah bless you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design