Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Thursday, 29 January 2015

BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH



syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe


Boleh Join sampai 28/2/2015 :)


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

21 comments:

zhathie said...

dari segmen yang sama & selamat b'segmen. :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Bimbingan Belajar29 said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
selamat bersegmen

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Rafzan Tomomi said...

saya dari segmen yang sama. saya blogwalking & follow yer. Please followback okey? :)

http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya singgah sini ...From same segment.
Done follow you too.
Jemput semua readers join segmen baru saya
Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya singgah sini ...From same segment.
Done follow you too.
Jemput semua readers join segmen baru saya
Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin.

baby melody said...

@Rafzan Tomomi done follow back

baby melody said...

@Nurashikin ZA a.k.a NAZECK

hye sis, done follow

Cik Enonimus said...

assalamualaikum. blogwalking sini.
singgah dari segmen yang sama.
http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

ahmad said...

Semoga berjaya
Singgah sini

Belajar SEO

Kain Cotton Cantik2

Jemput Singgah yer..

Cik Raha said...

Assalamualaikum w.b.t

http://cekodokraha.blogspot.com/2015/02/segment-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

sayidah napisah said...

dtg dari segmen yg sama. goodluck~! :)

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Aqilah Azmi said...

Yay dh follow! &
Hiiiii sweetymelodyyyy! Qila pun singgah dari segmen yang sama hee hee :D
Goodnight btw! :D

Cik Nufaz said...

hi, singgah bw.. good luck! singgah n follow
http://azraq-hydrangea.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

nurerna hazwani said...

Salam perkenalan.BW dr segmen yg sama. :) Gambate!

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Seri Nian said...

saya datang blogwalking & follow.
please followback okey? :)
http://www.delimamerah.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Zara Nabilah said...

Hi..dari segmen yang sama..done follow.. jemput singgah n follow... シ

http://zarachingu.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html?m=1

JM BELOG said...

DARI SEGMEN YANG SAMA ~ http://jmbelog.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

JOIN SINI JUGA YA ~ http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segmen-blogwalking-fpllowers.html

Uwais Al-Qarni said...

dr segmen yg sama http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

ahmad said...

Salam,

Jom join contest review applikasi android ini boleh?

Syarat kena install lepas itu review..
Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

Link ada dibawah ini

New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

Terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design