Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Friday, 29 January 2016

dah dapat duit Brim ???

"Gaji dah masuk ke? " soal aku dekat officemate.
"gaji tak masuk lagi..tapi Brim dah masuk untuk orang bujang.." jawab budak tu

Patut lah 2-3 hari nie aku dengar depa cakap pasal Brim macam mana lah aku
boleh lupa hukhukhuk...Seronok lah orang bujang dapat RM 400 dah boleh
buat belanja kan...

Semalam pun dengar dia orang cakap yang untuk isi keluarga pun ada yang 
dah dapat tapi di bayar secara ansur-ansur selama 4 bulan...so dengar
sepantas kilas aku check accounts kot-kot ada masuk dekat accounts aku
tapi hampa tak ada..tanya pulak dekat husband dia cakap pun tak ada..
check pulak dekat semakan DALAM PROSES katanya...

Pagi tadi pun try check still tak ada,check pulak dekat semakan brim tu, bukan 
setakat dalam proses terus tak LULUS   hukhukhuk ... bukan lah sebab tak layak
tapi sebab sudah di beri kepada suami..satu keluarga hanya satu je yang layak..
no wonder lah aku tak dapat...

nie status brim aku

status brim suami




Pada yang dapat Brim tu tahniah lah ya,guna duit tu dengan bijak..pada belum
menerima tu mungkin dalam proses soon on dapat lah tu sabar ok...


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

1 comments:

JAMIL HASHIM said...

singgah petang ~ http://jmbelog.blogspot.my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design