Home Beauty Food Lifestyle Others

Saturday, 23 July 2016

Salah Guna Produk Kecantikkan

Hai semua me nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.Ha baru sekarang nak wish kan takpe lah raya kan sebulan lagipun me memang jarang update atau jenguk blog nie sebab followers pun macam hado je kan apa apa pun thank you very much yang mana follow me tu.




Ok 2-3 hari nie memang ramai kawan kawan me dalam facebook yang share pasal seorang adik nie sebab tersalah pakai produk,kesian sangat sangat dekat adik nie sebab me dulu pun hampir hampir jadi macam  nie.Sekarang nie pun macam macam produk yang ada dekat pasaran tengok saja lah iklan dalam facebook atau dalam instagram, cara dia orang promo pun kadang kadang buat kita terpukau belum lagi testimoni mereka.tak kurang juga produk dari negara seberang thailand, tapi ramai juga yang buat rebrand semula produk tu tak kurang juga produk yang ada bahan bahan cermical.








Pesanan me pada adik adik sebelum pakai apa apa produk kenal dulu jenis kulit kita macam mana sebab kulit kita berbeza beza mungkin dia orang pakai ok kita pakai tak ok dalam masa yang sama kaji bahan bahan yang di gunakan dalam produk tu , yang paling penting mulut kita nie kena jaga pasal apa?? Pasal kadang kadang kita suka sangat ejek muka yang ada jerawat , jijik lah kata kata yang boleh buat orang lain terluka.. jangan nanti tiba tiba terbalik dekat awak baru tahu macam mana rasanya...Banyak pula me membebel dalam nie kan,letih dah me menaip so kita jumpa next entry ok.. 
bye


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Thursday, 21 July 2016

Join Bloglist August AinulAqma


1. Follow blog AinulAqma

2. Click this link to join BLOGLIST AUGUST AINUL AQMA


Thank you in advance for joining darlingsss! You all rawks! :D



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Thursday, 16 June 2016

giveaway by syazwani mazlan 2016


Chak !!!! kalau dah lama tak update apa-apa dalam blog mesti
aku akan join GA huhuhu,memang tak dapat nak update selalu
busy dengan kerja dan dekat rumah.. ok ok tak mau tulis panjang-
panjang.. jom join GA nie mana tahu awok-awok semua
bertuah dapat hadiah dekat atas tu kan,ha tunggu apa lagi
click dekat atas tu cepat-cepat..


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Monday, 6 June 2016

Salam Ramadhan 2016


Salam Ramdhan kepada semua friends dalam blogger nie semoga puasa
pada tahun ini penuh dengan kerberkatan hendaknya...




◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Friday, 3 June 2016

Salam Jumaat - 3 June 2016



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design