Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Thursday, 14 January 2016

Makan Tengah Hari Di Office Sahaja ~

Hari ini aku tak keluar makan tapi hanya tapau dan makan dekat office,
malas nak keluar dengan panasnya,jadi aku keputusan hanya tapau sahaja.

Korang boleh abaikan tangan aku yang tak berapa semengah tu,dah suap
nasi ke mulut baru sibuk nak ambil gambar hehehee

Lauk aku ambik ayam masak kicap ,sayur pulak sayur rebung dua-dua nie
memang favourite aku, dekat restaurant nie memang lauk dia masakan 
kampung terutama masakan orang pahang,memang best lauk-pauk dia,
ramai jugak yang datang makan.

Ok lah tu je nak cerita ..bye-bye 



◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

2 comments:

Farahain ZFA said...

uishhh ,, sedapppp tuhhh..

Nur Najah said...

ayam masak kicap ! dgr mcm simple tp mmg sedap kan. feberet jgk tu. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design