Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Tuesday, 10 February 2015

FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH


Siapa nak menang hadiah?

9 penanda buku
8 keychain

Total 17 pemenang bertuah dicari..

Selain tu dapat exchange link.. 

Syarat sesimple yang boleh ain bagi ni. Macam biasa...

Jadi follower Mawar Putih

Sediakan entri mengenai giveaway ni. Kalau malas sangat, tepek banner dan pastikan ada link Mawar Putih.

Hantar url entri di ruangan comment dibawah.

Itu je. Simple kan.

Giveaway terbuka kepada semua warga blogger tak kira jantina,keturunan, umur atau pangkat. Tarikh tutup sehingga 28/2/2015 tepat jam 11.59 malam.


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

5 comments:

Cik Candy said...

Oyeyeyehhh.. Cik candy terjah dari segmen yang sama. Good luck ye (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

hidayu ayumie said...

assalamualaikum
singgah dr segmen yg sama

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/first-giveaway-mawar-putih.html

Iha Zaliza said...

Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

nurerna hazwani said...

Salam.
Kita BW dr segmen yg sama.
Tapi lewat sikit lah yek.

http://alongwawaerna.blogspot.com/search/label/Segmen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design