Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Wednesday, 22 October 2014

SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI

sape-sape nak join boleh klik kat banner tu ea ~




Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.



Assalamualaikum w.b.t.


KLIK BANNER UNTUK JOIN!

CARA JOIN: 

1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"
2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen. 
3. Follow blog wawa.  *wajib*
4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini. 


ALERT! 
- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain. 
- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain. 
- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini Facebook . 


Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!



p/s : sape-sape sudi buleh follow kite,nnti kite follow balik ttglkan pesanan kat kotak
komen kalo dah follow kite ea ~


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

11 comments:

wawaabdhadi said...

Assalamualaikum, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

Nadhira Afiqah said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow :)

http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Flawless Sakura said...

Selamat bersegmen ! :) Datang dari segmen yang sama. Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

azifah yazid said...

dari segmen sama

done follow

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Liza AZW said...

Hai, dtg dr segmen yg sama. Dah follow!Good luck ya selamat bersegmen!
http://jungundberuehmt.blogspot.com/

Cik Deeba said...

Singgah dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Hafiza AizZawa said...

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

MNH SASTERA MELAYU said...

salam singgah dari segmen yang sama

cara cegah penyakit insomnia

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen ..boleh la join nanti ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design