Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Saturday, 25 April 2015

Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie


Lame dah x join GA niew ari niew dah start balik mengactivekan diri dgn blog
and join mane GA ..so sape-sape nak join please click banner kat ats tu erk...gud luck

Syarat yang sangat mudah dan tak memaksa pon,
1. Follow blog hidayuayumie & Cik Mimie
2. Like page & follow instagram MAMIZAFSTUFF (tidak wajib)

Instagram

3.Buat entry "Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie"

4. Copy banner di atas dan backlink ke entry ini.

5.Tinggalkan URL segmen pada ruang komen dan tulis I AM (nama)

Cth : I AM Nelly

Giveaway akan berakhir sehingga 30 APRIL 2015


3 hadiah keychaim sula, I AM untuk dimenangi
Semakin banyak penyertaan hadiah akan digandakan dan digandakan
Sebagai tanda korang beri sokongan aku akan follow korang balik  
Good luck semua!!!!


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

4 comments:

hidayu ayumie said...

Terima kasih sudi join ga ni
slm kenal
dah follow sini he
gud luck tau

Mad Parihh said...

goodluck . singgah dari GA sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-i-am-keychain-by-hidayuayumie.html

Papaglamz said...

Jalan-jalan di sini..

JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Papaglamz said...

Jalan-jalan di sini..

JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design