Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Wednesday, 4 February 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris



Hadiah

1 x Set L'Oreal Paris yang merangkumi :

- 2 x Cleanser
- 1 x Toner
- 2 x Day Cream
- 1 x UV Protector
- 1 x Lucent Magique Powder


Suka tak? Semua ni untuk 1 pemenang je tau..hehe


Syarat

1) Buat simple entri yang bertajuk 'GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris'. 
2) Copy & Paste code html dibawah di ruangan html post awak.


3) Follow Social Media saya ye?
Blog :
Ayue Idris

Google+ :

FB Page :
                                                            
 Instagram :
 @ayueidris

Ok yang mane x penah guna jenama loreal ,teringin nak guna atau bajet x ada nak beli
meh sini nak bagitahu :) kowang buleh join giveway niew k , mane tahu menang
boleh dapat 1 set loreal paris niew uolsss..ape lg click lah banner kat atas nuh k ...
gud luck


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

7 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam...singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

Cik Candy said...

Cik Candy pun join .. (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

khaty aiman said...

halloo..halloo
Khaty BW dari segmen yang sama..
Selamat bersegmen

Ayue Idris said...

Awak~~

TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

Blog Ayue Idris

Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Murni Mohd Yusof said...

semoga berjaya =)

murnimohdyusof.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design