Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Wednesday, 23 March 2016

Lunch : Nasi Kukus My Mama


Hari ini tapau je makan dekat office sebab kalau makan dekat tempat nasi
kukus memang susah nak dapat tempat duduk sebab kawasannya kecil
kena pula masa tengahari memang full tablet semua.

Share one of my friends dekat office sebab terlalu banyak untuk makan sorang,
sekarang pun dah control sikit-sikit tak boleh sekali hadap macam dulu-dulu..

Internet masih problem jadi masih tak dapat nak update selalu...
hukhukhuk...ok lah nanti cite lagi...Byeeeeeee


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

2 comments:

dear anies said...

tetiba rs lapo ;-)

Nur Najah said...

oh my! nasi kukuss. lama tak makan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design