Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Saturday, 23 July 2016

Salah Guna Produk Kecantikkan

Hai semua me nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.Ha baru sekarang nak wish kan takpe lah raya kan sebulan lagipun me memang jarang update atau jenguk blog nie sebab followers pun macam hado je kan apa apa pun thank you very much yang mana follow me tu.




Ok 2-3 hari nie memang ramai kawan kawan me dalam facebook yang share pasal seorang adik nie sebab tersalah pakai produk,kesian sangat sangat dekat adik nie sebab me dulu pun hampir hampir jadi macam  nie.Sekarang nie pun macam macam produk yang ada dekat pasaran tengok saja lah iklan dalam facebook atau dalam instagram, cara dia orang promo pun kadang kadang buat kita terpukau belum lagi testimoni mereka.tak kurang juga produk dari negara seberang thailand, tapi ramai juga yang buat rebrand semula produk tu tak kurang juga produk yang ada bahan bahan cermical.








Pesanan me pada adik adik sebelum pakai apa apa produk kenal dulu jenis kulit kita macam mana sebab kulit kita berbeza beza mungkin dia orang pakai ok kita pakai tak ok dalam masa yang sama kaji bahan bahan yang di gunakan dalam produk tu , yang paling penting mulut kita nie kena jaga pasal apa?? Pasal kadang kadang kita suka sangat ejek muka yang ada jerawat , jijik lah kata kata yang boleh buat orang lain terluka.. jangan nanti tiba tiba terbalik dekat awak baru tahu macam mana rasanya...Banyak pula me membebel dalam nie kan,letih dah me menaip so kita jumpa next entry ok.. 
bye


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

3 comments:

A. Aqma said...

takut tgk fenomena skincare yg berlambak skrg ni. biar mahal tapi natural product n x rosak kulit..

btw, I follow u~

Nabila Syifa said...

penah gak jd masalah kulit camni. punca makan table pil konon putihkan n cerah n gebukan kulit..hampasss

Nadiah Suhaidi said...

berhati-hati lah semua kalau nak memilih skincare..memang akan ada yang dakwa pakai dah lama tapi tak de kesan pape pun..betul, luaran memang tak nampak kesan..tapi organ dalam kita yang merana contohnya buah pinggang dan hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design