Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Monday, 12 October 2015

Jemput-Jemput Daun Kucai


Menu paling senang nak buat bila waktu pagi, tak ada idea nak buat sarapan
apa hari ini nampak tepung, daun kucai pun ada,godel-godel jadilah
jemput-jemput nie.

Aku lagi suka masak garing-garing bila makan tu ada lah bunyi krup krap tu kan,
bantai ke suami aku hangus huhuhu..Lagi sedap kalau tambah sebiji telur
adunan jadi lembut sedikit.

Sedap makan panas-panas cicah plak dengan cili sos kena plak dengan tea o
panas atau  nesface atau kopi kan, bolehlah buat alas perut sementara
menunggu  waktu lunch nanti.

#Alhamdulillah


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

2 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak Url ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat   SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

Hajar Shikin said...

nak makan waktu minum petang pun boleh ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design