Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Monday, 22 December 2014

Laptop Rosak !!!!


Ok dengan tajuk entry kat ats hakak x buleh nak hapdate apa-apa untuk
sementara waktu niew ,..laptop tibe-tibe tak boleh on dah hantar kew kedai
komputer dia owg cakap RAM rosak so brg tu kene order...
n harga dia rm 180 harga untuk brg tu saje belum upah lagi huhuhuhu...


Hampir 3 tahun gune n hanya sekali baru format akhir yew laptop
tu rosak walaupun dah jaga dengan elok sekali....

ini gune laptop my laling hehehee , utk sementara mungkin tak dpt hapdate
dengan kerap atau nak join segment..yang mane dah follow hakak dah follow
balik,yang mane belum akan menyusl ea..pasal tenet pun mcm siput sedut dah

niew hakak bagi satu video tu kowang dengarkan .. Awak kat mane ..awak mane 
hehheee byeeee..




◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

5 comments:

Diari Ibu Zarith said...

Semoga lappy ahkak cepat baik =)

Jom join GiveAway by ibu Zarith. Hadiah berupa 1 gram Emas dan berakhir pada 31 December 2014 =)
Follower ke #68

Mad Parihh said...

blog dah diriview . jgn lupa tngok ye :)

http://www.blogparihh.com/2014/12/blog-review-13.html

Mad Parihh said...

blog dah diriview . jgn lupa tngok ye :)

http://www.blogparihh.com/2014/12/blog-review-13.html

Edrina Zulkafli said...

semoga cepat okay balik :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/

Papaglamz said...

kasihan.. sabr yer.. beli laptop bru je la.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design