Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Tuesday, 18 November 2014

Makeup Remover Eye & Lips - Reviews


Okay aq nak share dekat korang product yang aq guna untuk membersihkan solekan terutama di bahagian mate dan juga bibir.Aq rase bukan aq jewmungkin korang pun kadang-kadang malas kan nak cuci makeup nak-nak kalau dah balik lewat malam fuhh lagi lah bertambah-tambah malas jadi nya...
Ade jugak yang jenis malas tu balik-balik kerja @ berjalan-jalan terus jewmandi tanpa membersih solekan..jadinya kuar-kuar dari bilik air bahagian mate dah jadi macam kutilanak pasal hitam dia bawah mate huhuhuhu...
Dua product kat atas niew yang aq guna sekarang untuk membersihkanbahagian mate dan juga bibir.Aq jenis yang selalu pakai eyeliner samadapergi kerja atau jalan-jalan aq mesti pakai eyeliner tak boleh tinggal..i'm queeneyeliner ok harharhar...maskara memang jarangs sekali aq pakai kat mate niew....

GEL MAKEUP REMOVAL SILKY GIRL

Aq beli dua bulan lepas dekat watson time niew ader sales x salah aq jadi aq grab lah satu pasal removal niew jenis GEL dan wangi sebab dari ALOE VERA and thebest is sesuai untk jenis skin n for face,eyes n lips, kire jimat lah kalo beli sebab boleh guna untuk satu muke tapi aq jarang gune sebab bile nak bersihkan bahagian mate kena tonyoh agak kuat baru hilang eyeliner tu  tu pasal lah aq jarang gune, nanti duk tonyoh-tonyoh hilang plak mate aq nanti  hahhaha

BIORE MAKEUP REMOVAL

Yang niew my favourite removal setakat niew sebab ape??? kalo korang make up tebal  mana pun,biasanya tang mata tu memang payah nak hilang kan?korang tekap jew kat mate eyeliner atau maskara korang terus melting ok..tak yah nak tonyoh kuat-kuat, senang sangat nak cuci bahagian mate n bibir tu.Tak perlu tenaga yang banyak..malahan produk niewsangat sesuai untuk waterproof mascara sebab ejen mikro pembersihannya bertindak aktif untuk membuang segala make up ~Harga dia tak salah dalam rm 25 ke bawah harga mampu miliki Ape-ape pun korang penat mcm mana sekali kebersihan di wajah harus di titik berat kan so korang kena rajin-rajin kan lah diri ,..xoxo 
#watson#guardian


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

2 comments:

Puteri Wanita said...

nice sharing :)

jemput join > http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

ieyra h. said...

Saya pun beli makeup remover silkygirl tu masa watson buat sale! Hehe. tapi belum try guna lagi lah. But the scent is soooo nice kan! Wangi! :D

ieyra h.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design