Home Beauty/Skincare Food Lifestyle Segmen/Giveaway

Friday, 15 February 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3



Salam dan selamat pagi,dah lame tak bukak blog niew....tersangat-sangat
lah bz,sbb sekarang niew dah ade job so komitmen terhadap kerja
yang telampau kot kekekeeke...

Biasa lah bila ada masa terjah blog sendiri niew,memang tak ada kerja lain lah kan
nak join segmen jew kerjenya >_< segmen aku join seperti tajuk entry di atas tu
"saya follow u,u follow me" sedap jew kan bunyiknya...

Ok lah sape2 nak join tu boleh klik banner dekat ats...Babai ^^

p/s : sesape yang ada follow aku tu...insyallah aku akan follow korang balik,dan
BW sekali..tapi skrg masa terhad..akan dikemaskan kinikan pada hujung
minggu nanti k....cenyum sikit :D


◕‿◕✿ Terima Kasih singgah baca...kalo senang datangla lagi yer ✿◕‿◕

4 comments:

Iyraa Cariyno said...

jom memeriahkan segmen nie :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.htm

cci said...

nk join lah..^_^

Mymy Mushie said...

Jom join - http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Sweet Melody
Design by Ccicute Design